https://pulumi.com logo
#azure
Title
# azure
a

adamant-waiter-67103

08/24/2022, 11:01 AM
Has anyone added
IdentityProviders
to a
WebApp
. I've got it set up, but the portal says that no identity provider has been added
Copy code
let createWebAppAuthSettingsV2 
        resourceNamer 
        resourceGroupName
        webAppName 
        webAppAuthSettings =
    WebAppAuthSettingsV2(resourceNamer "authsettings", WebAppAuthSettingsV2Args(
        Name = input webAppName,
        ResourceGroupName = input resourceGroupName,
        IdentityProviders = input (IdentityProvidersArgs(
            AzureActiveDirectory = input (AzureActiveDirectoryArgs(
                Enabled = input true,
                Registration = input (AzureActiveDirectoryRegistrationArgs(
                    ClientId = input webAppAuthSettings.ClientId,
                    ClientSecretSettingName = input webAppAuthSettings.ClientSecretSettingName,
                    OpenIdIssuer = input webAppAuthSettings.OpenIdIssuer
                ))
            ))
        )),
        Login = input (LoginArgs(
            TokenStore = input (TokenStoreArgs(
                Enabled = input true,
                FileSystem = input (FileSystemTokenStoreArgs(
                    Directory = input "tokens"
                ))
            ))
        )),
        HttpSettings = input (HttpSettingsArgs(
            RequireHttps = input true    
        )),
        GlobalValidation = input (GlobalValidationArgs(
            RequireAuthentication = input true,
            RedirectToProvider = input "Microsoft",
            UnauthenticatedClientAction = input (UnauthenticatedClientActionV2.Return403)
        ))
    ))
Clearly one has... what am I missing?
3 Views